Jól működő klubot vesz át

2022.11.09. 17:39

Új elnök a Szentesi Vízilabda Klub élén

Miután elsöprő többséggel elnökségi tagnak választották, a kedd reggeli nem nyilvános elnökségi ülésen a Szentesi Vízilabda Klub új elnökének választották meg Gémes Lászlót, aki Bujdosó Tamást váltja a pozícióban.

B.D.

Gémes László, a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke.

Fotó: Karnok Csaba

A Kurca-parti klub videós beszámolója szerint a Csongrád-Csanád megyei Közgyűlés jelenlegi elnöke megválasztását követően az első útja a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába vezetett, ahol a felnőtt férficsapattal találkozott. 

– A Szentesi Vízilabda Klub a város egyik legrégebbi és legsikeresebb egyesülete. Tovább kell fejleszteni az OB I.-es felnőttcsapatainkat és minél több gyereknek lehetőséget biztosítani a sportolásra, kikapcsolódásra és hogy az egészséges életmód egy formáját találják meg a vízilabda által – nyilatkozta Gémes László. 

Úgy fogalmazott, bíznak benne, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben is továbbviszik a klubot, ahova tudnak majd érkezni fejlesztési és működési források, és remélhetőleg szponzorok sem hagyják el, sőt, csatlakoznak újak. A munkát nem egyedül tervezi, minden olyan munkatársra szüksége lesz, akik a klub életét jobbá, szebbé és sikeresebbé akarja tenni. Hozzátette, a Szentesi VK anyagilag nem áll rosszul, nem egy rosszul működő klubot vesz át. 

A Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata a magyar kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Honvéd otthonában szerepelt, a mérkőzés szerdán este lapzártánk után ért véget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában