Férfi vízilabda OB I.

2022.12.02. 22:28

Gólt sem kapott a Szegedi VE az utolsó két negyedben

Fontos pontokkal gazdagodott a férfi vízilabda OB I. hatodik fordulójában Pécsett a Szegedi VE, miután a harmadik és negyedik negyedben gólt sem kapva 8–5-re nyert. Molnár Dávid remekelt a kapuban, az évet december 17-én a címvédő Ferencváros ellen zárja itthon a Tisza-parti együttes.

B.D.

Kiss Csaba vezetőedző dicsérte a második félidei szegedi védekezést, élén a kapussal, Molnár Dáviddal.

Fotó: Karnok Csaba

Pécs–Szegedi VE 5–8 (3–3, 2–4, 0–1, 0–0) 
Férfi vízilabda OB I., 6. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda. Vezette: Füzesi, Petik. 
Pécs: Gelencsér – Kolozsi 1, Keresztúri, Csorba, Reisz, Pellei K., Vogel Si. 1. Csere: Szabó G., Kókai Sz., Lajkó 1, Némethy 2, Dubinák, Bakos. Megbízott edző: Barát Ferenc. 
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta 1, Bóbis 1, Lakatos 1, Kürti 2, Boros 2, Vékony. Csere: Kardos, Tóth Gy., Baj 1, Horváth Zs., Leinweber, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba. 
Gól – emberelőnyből: 10/1, ill. 9/4. 
Ötméteresből: -, ill. 1/1. 
Kipontozódott: Horváth Zs. 

Kiss Csaba: – A különbséggel és a gólok számával is elégedettek lehetünk. A mérkőzés elején úgy éreztem, hogy a könnyű lőtt góljaink miatt azt gondolták a srácok, hogy nem kell annyi energiát belerakni a védekezésbe, hanem mint a szegedi kupameccsen, túllőjük őket és nyerünk 15–10-re. Szerencsére a második félidőben sokkal jobban védekeztünk, hamarabb visszaérkeztünk a kapunk elé, jól rendeződtünk vissza. Ekkor megfordult a meccs képe és Molnár Dávid vezérletével remekül zártunk hátul. Nagyon boldog vagyok, mert fontos három pontot gyűjtöttünk be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában