Helyi sport

2022.12.15. 10:26

Nem tudott szettet rabolni Extraligás ellenfelétől az SZRSE

Magabiztosan nyerte a Kecskemét az kupa negyeddöntő első meccsét.

A szegediek hasznos tapasztalatot szereztek az Extraligás ellenfelüktől.

Fotó: Kocsis Alíz

Az Extraligás Kecskemét ellen játszott magyar kupa negyeddöntőt a Vidux-Szegedi RSE: a szegediek a nyolc csapat közül egyedüliként nem az extraliga mezőnyét képviselték.

A meccs elejétől fogva dominált a Kecskemét, amely rengeteg ászt ütött: az SZRSE-nek ugyan akadtak felvillanásai, de a Bács megyeiek három sima szettben nyertek Szegeden, ezzel nagy előnyt szereztek a január 11-i visszavágóra.

Fésüs Erzsébet: – Úgy gondolom, hogy sokat tanulhatunk csapatként ebből a vereségből is, hiszen mostmár tudjuk hogyan készüljünk a januári visszavágóra. Emellett NB I-es csapatként is hasznos számunkra ez a tapasztalat, egy ilyen mérkőzésből rengeteget tudunk profitálni a későbbiekben a saját bajnokságunkban. Köszönjük szépen a Kecskemétnek ezt az összecsapást, megtisztelő hogy ugyanolyan hozzáállással játszottak ellenünk, mint amilyen lendülettel mi készültünk a találkozóra.

Vidux-Szegedi RSE–Kecskeméti RC 0:3 (13:25, 13:25, 14:25)
Férfi röplabda magyar kupa, negyeddöntő. Szeged, József Attila általános iskola, 60 néző. Vezette: Bibók, Halász.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Kasnyik, Dileo, Kiss G., Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Polyák (libero), Demcsák, Honti, Bodnár. Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában