Helyi sport

2022.12.10. 20:39

Pastor Bodót dicsérte a Csurgó elleni siker után

Egyenlíteni egyszer sem tudott a Csurgó a Pick Arénában, de éles meccsre késztette az OTP Bank-Pick Szegedet az esztendő utolsó hazai bajnokiján. Az ezt követő sajtótájékoztatón Juan Carlos Pastor Bodó Richárd fontos döntéseit dicsérte, míg a vendégek játékosa, Borsos Tamás szerint akár még ponttal is távozhattak volna.

Becsei Dávid

Fotó: Karnok Csaba

Még két meccs vár ebben az évben a Pick Szegedre, az Elverum és a Komló ellen, előtte azonban nézzük, mit nyilatkoztak az edzők és a játékosok a 34–32-es végeredménnyel zárult Szeged–Csurgó találkozót követően. 

Juan Carlos Pastor, az OTP Bank-Pick Szeged vezetőedzője: 

– A szünet után eldönthettük volna a két pont sorsát. Az első félidő első felében jól kézilabdáztunk. Bombac rengeteget játszott idén, Bence pedig beteg volt. Kilencgólos előnyünkről engedtük, hogy visszajöjjön a Csurgó. Alapvető hibákat vétettünk, szenvedtünk, de a két pontot itthon tartottuk. Sajnos kevés játékossal játszottunk, annak viszont örülök, hogy Bodó Ricsi a fontos pillanatokban jól játszott és ebből önbizalmat meríthet. Mikler két hónap után visszatért, fontos és jó meccse volt

Bodó Richárd, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa:

– A hibáinktól a Csurgó belelkesedett, amitől nehéz meccsünk lett. Szerdán fontos mérkőzés vár ránk Elverumban, igyekszem a mai teljesítményemből minél több önbizalmat meríteni. 

Baranyai Norbert, a Csurgói KK vezetőedzője: 

– Kiváló mérkőzés kerekedett a végére. Sajnos az elején bennmaradtunk az öltözőben, de ahogy belemelegedtünk és elhittük, hogy van keresnivalónk a védekezésben, akkor jobb képet mutattunk. Egy nagyon jó második félidőt produkáltunk, a csapatom hozzáállása jó irányba megy. Szép sikereket érhetünk el, ha így folytatjuk. 

Borsos Tamás, a Csurgói KK játékosa: 

– Az első negyedórában nem hittük el, hogy van itt keresnivalónk, de ezt követően jött egy kisebb áttörés. Így is hattal vezetett a szünetben a Szeged, de a második játékrészben feljöttünk mínusz egyre, olyan tűz volt bennünk, amit jó volt átélni. Szoros hajránk volt, a Pick a hazai pálya minden előnyét élvezte a végén. Jó eredményt értünk el, de kis szerencsével akár még pontot is rabolhattunk volna. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában