Helyi sport

2023.01.01. 10:00

Elismerték a Tornádósok teljesítményét

Egyéni díjakat kaptak a Tornádó Team Szeged tagjai.

Fotó: Tornádó Team Szeged

 Igazán eredményes évet zárt a Tornádó Team Szeged, a klub eredményeit pedig a szakági szövetség is elismerte, hiszen többen is szakmai elismerésekkel gazdagodtak a 2022-es év végén.

Gardi Dominika történelmet írt tavaly, hiszen első magyar görkorcsolyázóként vehetett részt a sportág legnagyobb versenyén, a világjátékokon. Az ott elért hetedik helyezés után a szegedi sportolót az Év Női Gyorsasági Görkorcsolyázónak választották, Domka pedig már nyolcadik alkalommal részesült ebben az elismerésben.

Mindössze 15 éves, ám mégis több nagyszerű eredményt ért el idén Sándor Lilla, aki az országos diákolimpiai cím mellett junior országos bajnoki címet is nyert, a Kelet-Európa kupában pedig abszolút győzelmet könyvelhetett el korosztályában. A junior Európa-bajnokságon 10. lett, ezzel az eredménylistával pedig a szakemberek szavazata alapján az Év Junior Női Görkorcsolyázója lett.

Monostori Eszter, a Tornádó Team Szeged utánpótlás-csapatának edzője elhivatott munkájáért és az évek óta kiemelkedő eredményeket produkáló csapata teljesítménye alapján az Év utánpótlás edzője címet kapta a szövetségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában