Mielőtt elutaztak Aalborgba

2023.02.08. 14:38

A 14 éve meggyilkolt Marian Cozmára emlékeztek a Pick Szeged kézilabdázói

Ma délelőtt még edzett egyet a Pick Arénában az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, mielőtt útra kelt a holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzés helyszínére, a dániai Aalborgba. A tréning előtt a játékosok és a szakmai stáb a 2009. február 8-án tragikusan elhunyt Marian Cozmára emlékezett a róla elnevezett vendégszektornál.

B.D.

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a vendégszektor bejáratánál létrehozott emlékhelynél emlékezett meg Marian Cozmára

Forrás: pickhandball.hu

Méltóképpen ápolják Marian Cozma emlékét Szegeden. A 14 éve egy veszprémi szórakozóhelyen meggyilkolt kézilabdázóról nevezte el a Pick Szeged a Pick Aréna vendégszektorát. Február nyolcadikán pedig minden évben egy szál virággal emlékeznek meg a szegedi klubnál az MKB Veszprém KC (most: Telekom Veszprém) román válogatott beállójáról.

A mai edzés előtt klubunk a 14 éve tragikusan elhunyt kiváló játékosra, Marian Cozmára emlékezett a Pick Arénában a róla elnevezett vendég-, azaz Cozma-szektornál. A csapatkapitány Bánhidi Bence szólt a társakhoz, és ő emlékezett meg Marianról, majd egy-egy szál virágot helyzetünk el, és fejet hajtottunk az emléke előtt

 – számolt be a megemlékezésről a klubhonlap.

A szegedi csapat délben csapatbusszal kelt útra Ferihegyre, ahonnan Dániába repülnek. A holnap 18.45-kor (élő: Sport1 Tv) kezdődő mérkőzésre nem tartott a csapattal sérülés miatt Bodó Richárd és Luka Stepancic. A magyar válogatott balátlövő a pénteki, Cegléd elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, míg a 727 nap után visszatért Stepancic a keddi tréningen szedett össze egy arcsérülést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában