Helyi sport

2023.02.24. 13:39

Rangadót játszanak a makói férfi kézilabdázók

A legtöbb második és harmadik vonalban szereplő Csongrád-Csanád vármegyei csapat mérkőzést játszik a hétvégén: eldől, bejutnak-e a legjobb négy közé a szegedi jégkorongozók, és életben tarthatja reményeit a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata is.

Munkatársunktól

Illusztráció

Fotó: Szabó Miklós

A női kézilabda NB I./B-ben szombaton 17 órától a 11. helyen álló PEAC-ot fogadja az 5. Levendula Hotel Algyő csapata, míg a férfiak másodosztályú mezőnyében rangadó vár az OTP Bank-Pick Szeged U21-es csapatára, amely szombaton 18 órától a negyedik helyezett Győr vendége lesz. Az NB II. Dél-keleti csoportjában szereplő csapatok közül a hölgyeknél listavezető PC Trade Szegedi NKE szombaton 11 órától Mórahalmon fogadja az utolsó előtti Mezőtúrt, míg a Kézilabda Szeged SE vasárnap 18 órától Mizse KC otthonában lép pályára Lajosmizsén. 

A férfiaknál szintén Mórahalmon játszik a szombaton napon a Makó KC, amely 16 órától igazi rangadót vív, hiszen két dobogós helyen álló csapat csatázik egymással a Mezőtúr elleni találkozójuk kapcsán, míg ugyanebben az időpontban a Pick Aréna Ludányi Márton sportcsarnokában a Berettyó MSE lesz az OTP Bank-Pick Szeged U23-as csapatának ellenfele.

Szombaton 19 órától sorsdöntő meccs vár a Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorongozóira, hiszen az Andersen Liga negyeddöntőjében ismét találkozik a dunaújvárosi Worm Angels csapatával. Aki megnyeri ezt a meccset a budapesti Kisstadionban, az továbbjut az elődöntőbe.

Újabb rangadó vár a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapatára, amely szombaton 17 órától a Dág vendégeként tarthatja életben reményeit az Extraligás szereplést illetően – ehhez mindenképp nyerniük kell az egyik rivális otthonában. A klub női csapata utolsó mérkőzését játssza az NB II. Keleti csoportjának alapszakaszában, vasárnap 18 órától a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE vendégei lesznek. 

Nem vár könnyű meccs a vásárhelyi férfi vízilabdázókra, hiszen a harmadik helyen álló Invictus vendégei lesznek a szombaton 13 órakor, Újszilváson kezdődő mérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában