Egy pont az előny

2023.02.05. 10:53

Újabb hazai rangadót veszített az SZRSE

Már csak egy pont az előnyük a tabella élén.

V. P.

A narancsmezes szegediek újabb fontos meccset veszítettek.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Második hazai mérkőzését is elveszítette a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata, amely a Dág elleni rangadón is alulmaradt.

A szegediek felkészülését ugyan betegségek nehezítették, majd a szoros első szettet elvitték a vendégek. 2:1-es dági vezetésnél ugyan a negyedik szettben benne volt, hogy egyenlít a Szeged, és jöhet a döntő játszma, ám végül a Dág volt pontosabb, és és 3:1-re nyert.

Mindez azt jelenti, hogy a második középszakaszbeli meccsét is elveszítette az SZRSE, amely bár magabiztosan nyerte meg az alapszakaszt, már csak egy pont az előnye a Miskolc előtt a tabellán.

Fésüs Erzsébet: – A mai mérkőzés minden szempontból izgalmasnak bizonyult: minimális pontaránnyal veszítettük el a szetteket. Bár nem sikerült nyernünk, de nagy pozitívuma a mérkőzésnek, hogy Bodnár Lajos feladó poszton hozott nagyon jó játékot és Sarnyai Ákos fontos pontokkal járult hozzá a harmadik szett győzelméhez. Számítottam rá, hogy ilyen szoros küzdelmek lesznek a középszakaszban, ez a forduló pedig minden feltételezésünket beigazolta. Ezentúl is dolgozunk a hibáinkon, hogy a későbbiekben elkerülhessük a vesztes mérkőzéseket, és a tabella élén maradhassunk.

Vidux-Szegedi RSE - Dág KSE 1:3 (31:33, 23:25, 25:21, 21:25)
Férfi NB I Liga Középszakasz, 2. forduló. Szeged, 100 néző. Vezette: Takács, Szabó.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Kasnyik, Kiss G., Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Dileo, Fitor, Honti, Sarnyai. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában