A Fiona Fitness SE sportolója jó helyzetben van a fusion dance kategória első helyével

2023.03.08. 11:10

Jól kezdte a versenyszezont Kozma Szimonetta

A Fiona Fitness SE versenyzője, Kozma Szimonetta Soroksáron versenyzett egy nemzetközi eseményen, amelyen remek eredményeket ért el.

Kozma Szimonetta jól szerepelt Soroksáron.

Fotó: Fiona SE

 Az International Dance Open Hungary ritmuscsapatok Budapest bajnoksága nemzetközi versenyen a szegedi Fiona Fitness SE versenyzője, Kozma Szimonetta két kategóriában is nagyszerű eredményeket ért el, azaz remekül kezdte a szezont a fiatal versenyző.

A gyerek II. korcsoportban szereplő Tisza-parti sportoló a fusion dance kategóriában első helyen zárt, és kvalifikálta magát a belgrádi és a zágrábi nemzetközi versenyre, míg ugyanebben a korcsoportban, de az open kategóriában nyolcadik helyezett lett.

A sportágban hamarosan újabb események következnek: március 18-án a modern táncok és a hip-hop/streetdance kategóriák versenyét rendezik, majd
március 19-én az akrobatikus látványtáncok kategóriája következik.

A sportág idei egyik nagy viadalának pedig Budapesten a Papp László Sportaréna ad majd otthont június 4-én, amikor a ritmuscsapatok Diamond-kupáját bonyolítják le. 

 

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában