Vármegyei labdarúgás

2023.03.31. 10:51

Szegedi rangadó a vármegyei I. osztály felsőházában

Újabb hétvégéjéhez érkeztek a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgó-bajnokságok: az élvonalban szegedi rangadót rendeznek a felsőházban, az alsóházban elmarad egy meccs, míg a vármegyei II. osztályban idegenbeli kihívások várnak a tabella élén álló csapatokra.

V. P.

Az SZVSE ezúttal a listavezetőt fogadja hazai pályán.

Fotó: Gémes Sándor

A második SZVSE a listavezető Szeged-Csanád GA II.-t fogadja ma délután, kérdés, hogy a két csapat között lévő 13 pontos különbség merre billen el a mérkőzés után. 

A vármegyei II. osztályban a Bordány és az Ásotthalom is idegenben lép pályára, a harmadosztályban pedig a Földeák–Csanádpalota meccs lesz fontos a tabella szempontjából. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, felsőház, szombat, 16 óra: SZVSE-G-Falc Kft–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Mórahalom–Kiskundorozsma, Tiszasziget–Algyő. Alsóház, szombat, 14 óra: UTC–FK 1899 Szeged-SZEOL. 16 óra: Deszk–Hódmezővásárhelyi FC II. A Balástya–Szentesi Kinizsi meccset április 25-re halasztották. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 16 óra: Csongrád–Ásotthalom, Mártély–Mindszent, Tömörkény–Makó, Sándorfalva–Apátfalva, Székkutas–Csanytelek. Vasárnap, 16 óra: Üllés–Bordány, Szegedi Pázsit SE–St. Mihály. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 14 óra: Sándorfalva II.–Szőreg-DSC. 16 óra: Bordány II.–Forráskút, Zsombó–Öttömös. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Givaudan-Duocor–Zákányszék. 16 óra: Földeák–ContiTech-Csanádpalota, Algyő II.–Baks, Pusztamérges–Röszke. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16 óra: Gyálarét–Tápé. Vasárnap, 14 óra: UTC II.–Dóc. 16 óra: Szatymaz–Csengele II., Balástya II.–Fülöp SE, Kiskundorozsma II.–Tömörkény. Tisza-Maros csoport, szombat, 15.30: FK 1899 Szeged II.–MAS SE. 16 óra: Újszentiván-Pázsit II.–Eperjes, Kübekháza–Ópusztaszer. Vasárnap, 16 óra: Maroslele–Szikáncs, Nagylak–Mindszent II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában