A Szeged-Csanád GA játékosai a Karolinában jártak

2023.03.30. 09:00

Tesi órát tartottak a labdarúgók

A Karolina Általános Iskola és Gimnázium 8. a és c osztályának tartott összevont, élményközpontú testnevelés órát a Szeged-Csanád GA három játékosa, Gajdos Zsolt, Takács János és Papp Áron. A speciális foglalkozáson összesen 52 diák vett részt – adta hírül a klub hivatalos médiafelülete.

Együtt a diákok és a labdarúgók: elöl guggol a Szeged-Csanád GA három játékosa, Papp Áron (balról), Gajdos Zsolt és Takács János.

Fotó: Szeged-Csanád GA

A különleges tornaóra egy közös gimnasztikával kezdődött, amelyet a kapus Takács János vezényelt le. A bemelegítés utána  csapatkapitány-helyettes Gajdos Zsolt mutatott be labda nélküli játékos gyakorlatokat, majd ezután különböző sorversenyeken mérhették össze tudásukat a diákok. Természetesen ekkor már a labda is előkerült: a bóják közötti labdavezetés végén a saját nevelésű, utánpótlás válogatott játékossal, Papp Áronnal játszhattak össze a fiatalok. A jó hangulatú foglalkozás végén minden résztvevő diák kapott egy-egy aláírt fotót a játékosokról, illetve közös kép is készült.

Nézze meg az eseményről készült rövid, a szegedi klub által elkészített videót!

Olasz Csaba, a Karolina Általános Iskola és Gimnázium testnevelés tanára így vélekedett a találkozásról:

– Régóta fennáll egy együttműködés a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Karolina Iskola között. Az intézmény részéről nagyon örültünk, hogy ez a toborzó megvalósult és, hogy a gyerekek találkozhattak egy utánpótlás válogatott játékossal. Egy élményszerű foglalkozáson vehettünk részt közösen. Látva az arcokat, biztos vagyok benne, hogy a gyerekek hatalmas élménnyel távoztak erről az óráról.

Papp Áron, a Szeged-Csanád GA utánpótlás válogatott játékosa: – Szeretném megköszönni a gyerekeknek, hogy nagyon jól dolgoztak az óra alatt. Remélem, ezzel a foglalkozással közelebb hoztuk hozzájuk a sportot és a sportágat. Bízom benne, hogy néhány diákkal találkozunk majd vasárnap a Tiszakécske elleni meccsünkön is.

Takács János, a Szeged-Csanád GA kapusa: – Elsősorban szeretném megköszönni a lehetőséget, egy kiváló kezdeményezésnek lehettem részese. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, bízom benne, hogy élvezték a foglalkozást és ezáltal kedvet kaptak a labdarúgáshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában