Ingyenes meccs a Szent Gellért Fórumban

2023.04.14. 13:13

A sereghajtót fogadja szombaton a St. Mihály

A női labdarúgó NB I. utolsó helyezettje, az Újpest érkezik a Szent Gellért Fórumba szombaton: a KÉSZ-St. Mihály Szeged célja egyértelmű, itthon tartani a három pontot.

V. P.

Az MTK után egy újabb fővárosi csapatot fogadnak a szegedi lányok.

Fotó: Gémes Sándor

Ma 16 órától a sereghajtó Újpestet fogadja a KÉSZ-St. Mihály Szeged a női labdarúgó NB I.-ben. Az újpestiek a legutóbbi hét mérkőzésüket egyaránt elveszítették, utoljára tavaly október végén szereztek pontot: a Szekszárd elleni győzelem volt az egyetlen sikerük a 2022-23-as szezonban. A St. Mihály ugyan elveszítette az utóbbi két találkozóját, de az MTK és a Diósgyőr ellen is szoros meccset játszott.

– Az elmúlt két hétben végig azt hangsúlyoztam a lányoknak, hogy akkor van esélyünk, ha továbbra is olyan alázattal készülünk, ahogy tettük azt a felkészülés kezdete óta. Fontos lesz, hogy a lányok ne teherként éljék meg ezt a meccset, hanem élvezzenek minden pályán töltött percet. Nem szeretnénk változtatni a felfogásunkon, a labdabirtoklásra helyezzük a hangsúlyt. Jó a hangulat a csapatnál, nem tört meg bennünket a két vereség, de nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a három pontot – nyilatkozta a meccs előtt Koncz Zsolt, a csapat edzője. 

A szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes a szurkolók számára a Szent Gellért Fórumba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában