Férfi kézilabda

2023.04.09. 21:25

Bánhidi Bence: a Veszprém sokkal higgadtabban kézilabdázott – VIDEÓ

A Telekom Veszprém 35–32-re legyőzte az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát a magyar kupa győri döntőjében. A mérkőzést követően a Tisza-partiak magyar válogatott beállója, Bánhidi Bence nyilatkozott a Délmagyarországnak.

B.D.

A Szeged és a Veszprém szombaton 17 órától már bajnokin csap össze a Pick Arénában.

Fotó: Koncz Márton – Nemzeti Sport

– Azt éreztem, hogy negyven-negyvenöt percig egész jól játszottunk, utána viszont el kezdtünk kapkodni és nem a saját játékunkat játszottuk. A Veszprém sokkal higgadtabban kézilabdázott – jegyezte meg a mérkőzésen egy gólt szerző Bánhidi Bence.

OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém 32–35 (15–17) 
Férfi kézilabda, Magyar Kupa, döntő. Győr, Audi Aréna, 3500 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann. 
OTP Bank-Pick Szeged: Alilovic – Radivojevics 1, Garciandía 4, BOMBAC 4, Bánhidi 1, MACKOVSEK 8, Szita. Csere: Mikler (kapus), Gaber 1, Rosta 3, BODÓ 5, Frimmel 2/1, Blonz 3/3, Stepancic. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. 
Telekom Veszprém: Corrales – GAS. MARGUC 6/3, Rémili 4, Ligetvári 1, PESMALBEK 3, R. LAUGE 10, Strlek 2. Csere: Cupara (kapus), Elderaa 3, A. Nilsson 5, Mahé, Ilics Z., Sipos 1. Vezetőedző: Momir Ilics. 
Hétméteres: 6/4, ill. 4/3. 
Kiállítás: 6, ill. 6 perc. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában