Férfi kézilabda

2023.04.08. 18:25

Bodó Richárd: van adósságunk a szurkolók és a klub felé

Nem kellett izgulnia a Pick Szegednek a Dabas elleni magyar kupa-elődöntőben. A magabiztos, 38–26-os győzelem után Juan Carlos Pastor vezetőedző és a hatgólos Bodó Richárd nyilatkozott.

Becsei Dávid

Bodó szerint van adósságuk a szurkolók és a klub felé.

Fotó: Koncz Márton – Nemzeti Sport

– Nem jól kezdtünk, kissé idegesen játszottunk és emiatt többet hibáztunk – kezdte értékelését Juan Carlos Pastor, az OTP Bank-Pick Szeged vezetőedzője az M4 Sport kamerája előtt. – Miután összeállt a védelmünk, Mikler is védeni tudott többször, így hétgólosra hízott az előnyünk a szünetre. A második félidőben már a holnapi döntőre készülve próbáltunk rotálni. Bánhidit nem küldtük pályára, illetve a hét a hat elleni támadásokkal az egyetlen jobbátlövőnket, Garciandíát is pihentettük – jegyezte meg a spanyol szakember. 

Többen jó teljesítményt nyújtottak a Szegedből, közülük Bodó Richárd úgy fogalmazott, a meccs elején jól tartotta magát a Dabas. Miután magasabb tempóra kapcsolt a Pick, növekedett a csapatok között a különbség.

– Van adósságunk a játékunkat illetően a szurkolók és a klub felé. Jó formában van a Veszprém, de most jön egy újabb lehetőség, hogy legyőzzük őket. Hatvan percig koncentrált játékkal bármire képesek lehetünk a kupadöntőben, remélem egy kiváló mérkőzést játszunk ellenük – fogadkozott a magyar válogatott balátlövő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában