A Hódmezővásárhelyi FC nyert Szekszárdon

2023.04.23. 19:39

Hamar eldöntötték

A labdarúgó NB III. Közép csoportjában a 33. fordulót rendezték, amelyben a Hódmezővásárhelyi FC Szekszárdon vendégeskedett. A Csongrád-Csanád vármegyei alakulat már a szünetig három gólt szerzett, és végül nyert 4–0-ra.

Mádi József

Jól játszott és négy gólt lőtt Szekszárdon a sárga-kék mezes Hódmezővásárhelyi FC.

Fotó: Makovics Kornél

Nyugodtan mondhatjuk, már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa Szekszárdon. A Hódmezővásárhelyi FC ugyanis a szünetig három gólt szerzett: kettőt az előző meccsen is eredményes, és a Dabas ellen győztes találatot elérő Rabecz Valter révén, aki egy szemfüles és egy kihagyott 11-es utáni kipattanóból elért találatot jegyzett, egyet pedig Bata Kristóf révén, aki az első gólt szerezte egy nagy bedobás után.

A fentiek után végre olyan második félidőt élhettek meg a vendégek, mint már nagyon régen: nyugodtan játszhattak a megszerzett magabiztos előny tudatában. A HFC ahogy a meccs elején, a szünet után is uralta a játékot, nagyon jól megszervezte a saját futballját, és jól rontotta el az ellenfele játékát.

A hazai győzelmet bebiztosító gólt Zabari Dávid lőtte, aki átemelte a labdát a kapus felett, ezzel lett 4–0 a végeredmény. A HFC-nek ezen kívül is volt még rengeteg helyzete, ám így sem lehetnek elégedetlenek a vásárhelyiek.

Antal Krisztián: – Az előző meccs játéka miatt egy kicsit feszültebb voltam a játékosok miatt, igaz, akkor is nyertünk, a mostani teljesítmény viszont meggyőző volt. Minden taktikai utasítást betartottak a fiúk, és ilyen különbséggel is megérdemelt sikert arattunk.

Szekszárd–Hódmezővásárhelyi FC 0–4 (0–3)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 33. forduló. Szekszárd, 150 néző. Vezette: Horváth Patrik (Farkas Gergő, Blum Dániel).

Szekszárd: Pomozi – Béla D., Horog (Paksi, a szünetben), Fekete M., Kiszely, Zsákovics (Lékó, 68.), Péter D. (Kárpáti, 86.), Arena, Rácz Á., Gellér, Budai (Renczes, 86). Vezetőedző: Turi Zsolt.

HFC: Deczki – Bogdán B. (Borbás, 75), Hunya (Orosz M., a szünetben), Szabó P., Zámbori D. – Juhász J. – Zana, Hegedűs M. (Ondrejó, 61.), Schildkraut (Barta, 69.), Bata – Rabecz (Zabari, a szünetben). Vezetőedző: Antal Krisztián.

Gólszerzők: Bata K. (18.), Rabecz (30., 37.), Zabari (80.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában