Vasárnap 17 órától a 33. forduló következik az NB III.-ban

2023.04.22. 15:45

Szekszárdra utazik a Hódmezővásárhelyi FC

Vasárnap 17 órától Szekszárdon lép pályára a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. 33. fordulójában.

M. J.

A sárga-kék mezes Hódmezővásárhelyi FC Szekszárdon próbálja meg begyűjteni a három pontot.

Fotó: Makovics Kornél

Nagyon úgy tűnik, ha az Iváncsa nem botlik sokszor – amely egyébként megkapta  a másodosztályú liszencet –, és nem szenved a neki még hátralévő hat meccsen négy vereséget, miközben a Hódmezővásárhelyi FC megnyeri mind a négy összecsapását, már nem lehet megelőzni a labdarúgó NB III. Közép csoportjának tabelláján első helyezett Fejér vármegyei alakulatot. Ennek ellenére is számít minden megszerzett pont, és éppen ezért is utazik el a győzelem reményében Szekszárdra a HFC a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésre.    

– A Szekszárd valamiért mindig éles ellenünk, hazai pályán pedig különösen veszélyes csapat, elég jól is teljesítenek otthon. Kellemetlen játékrendszerben futballoznak. Szerencsére nekem jó dolgom van, hiszen mindenki egészséges és hadra fogható. Mentálisan még a topon kell lennünk, hiába van hátra már csak négy mérkőzésünk. A bajnokság ezen szakaszát is szeretnénk tisztességesen végigcsinálni – mondta Antal Krisztián, a születésnapját a héten ünneplő vezetőedző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában