A Szeged-Csanád GA az ötödik érkezőjét jelentette be

2023.06.23. 16:06

Bajnokcsapattól igazoltak – videóval!

Megvan az ötödik nyári igazolás is: 21 éves középpályást igazolt a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata Radics Márton személyében, aki kölcsönben érkezik a klubhoz.

Munkatársunktól

Radics Márton Diósgyőr után érkezett Szegedre.

Fotó: diósgyőri vtk

A Puskás Akadémia 21 esztendős védekező középpályása a következő szezont kölcsönjátékosként a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatánál tölti.

Radics Márton 2001. december 2-án született Győrben. Ménfőcsanakon kezdte pályafutását, majd a Győri ETO akadémiáján folytatta karrierjét, ahonnan 2018-ban a Puskás Akadémiához vezetett az útja. 2019 nyarán bemutatkozhatott az NB I-ben és összesen 18 mérkőzésen szerepelt felcsúti színekben az élvonalban. 2021 tavaszán kölcsönbe adták az NB II-es Gyirmóthoz, ahol a szezon végén feljutást ünnepelhetett. Az élvonalban alapemberként 27 találkozón lépett pályára a győri klub játékosaként. A 21 esztendős védekező középpályás az előző szezont kölcsönjátékosként Diósgyőrben töltötte, 9 másodosztályú bajnokin szerepelt a bajnokcsapatban.

– Egyértelműen feljutási ambíciókkal érkeztem Szegedre. A klub körülményei teljes mértékben adottak ehhez a célhoz. A vezetőség részéről felvázolt koncepció tetszett, látnak bennem potenciált, ez is a döntés mellett szólt. Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni és ezáltal hasznos tagjává válni a csapatnak – nyilatkozta a klub hivatalos médiafelületén Radics Márton.

Íme Radics egy gólja Diósgyőrból: 

Az újabb érkező már az ötödik nyári szerzeménye a Csongrád-Csanád vármegyei csapatnak Óvári Zsolt (26 éves), Magyar Zsolt (21), Dimitrij Acsimovics (19) és Palincsár Martin (24) után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában