Helyi sport

2023.06.16. 10:48

Hosszabbított csapatával a szegedi kosaras

A harmadik szezonját kezdheti meg a klubban.

Munkatársunktól

Vári Zita a következő évet is a BKG-ban tölti.

Fotó: kosarsport.hu

Hosszabbított a BKG-Prima Natura Szigetszentmiklós csapatával Vári Zita: a szegedi kosaras csapata végül a 10. helyen zárt a női kosárlabda NB I./A csoportjában.

– Örömmel tölt el, hogy a következő bajnoki szezonomat, immár harmadik alkalommal is a BKG színeiben kezdhetem meg. Ahogy eddig is, célom az, hogy minél jobb teljesítménnyel hozzá járulhassak, egy összetartó csapat tagjaként, ahhoz, hogy sikerekben gazdag évet zárhasson az egyesület es a város, a kosárlabda pályán. Ezek mellett a magánéleti célomban is teljes mértékben partner a klub, mi szerint a profi sportolás mellett az őszi félévben sikerül majd a pécsi egyetemen befejeznem a tanulmányaimat – nyilatkozta a klub közösségi oldalán Vári Zita, aki a 2022-23-as idényben 16 mérkőzés alatt 24.8 perc alatt átlagban 8.4 pontot és 2.5 lepattanót átlagolt az alapszakaszban, majd az alsóházban hat meccsen 28.7 perc alatt 10.5 pontos átlagot hozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában