Az utolsó előtti fordulók következnek a vármegyei II. és III. osztályban

2023.06.02. 09:17

Ki lesz a bajnok? Ez itt a kérdés!

A Csongrád-Csanád vármegyei II. és III. osztályú labdarúgó-bajnokságokban az utolsó előtti, 29. forduló mérkőzései következnek. Több kérdés is eldőlhet ezen a játéknapon.

m. j.

A szurkolók több helyen is izgalmas, érdekes meccsekre látogathatnak ki.

Fotó: Frank Yvette

Igazán izgalmas hétvége elé néz a vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság mezőnye. Az első hat helyezett ugyanis egymás között meccsel, és ha az első Ásotthalom vasárnap legyőzi a második Bordányt, akkor a bajnoki címet is bezsebeli. A harmadik Makó a negyedik Sándorfalva otthonába látogat, és ha úgy alakul az ásotthalmi meccs eredménye, akkor a makóiak még bízhatnak a második hely megszerzésében, így pedig a feljutásban is. Helyosztó lesz Csengelén, ahol a negyedik hazaiak az ötödik Mártély fogadják – a két csapat között mindössze egy pont a különbség.  

A vármegyei III. osztályban is hatalmas a versenyfutás, hiszen az éllovas Röszke, az Algyő II. és a Zsombó küzd még a tabella dobogós helyeiért. A Röszke az utolsó meccsét játssza Szőregen, mivel a Kistelek visszalépése miatt a következő fordulóban szabadnapos lesz. A Zsombó Földeákon szerepel, míg az Algyő II. a Pusztamérgest fogadja – mindhárom találkozó vasárnap 17.30-kor kezdődik, és még bármi előfordulhat a trió szereplése között. Igazi presztízsmeccset játszik vasárnap 17.30-kor Csanádpalotán a Baks.

A hétvégi program, Csongrád-Csanád vármegyei II. osztály, 29. forduló, szombat, 17.30: Apátfalva–St. Mihály, Székkutas–Mindszent, Sándorfalva–Makó, Tömörkény–Csongrád; vasárnap, 17.30: Ásotthalom–Bordány, Csengele–Mártély. Szabadnapos: Csanytelek, Üllés.

Csongrád-Csanád vármegyei III. osztály, 29. forduló, szombat, 15.30: Sándorfalva II.–Öttömös; vasárnap 17.30: Ruzsa–Forráskút, ContiTech-Csanádpalota–Baks, Szőreg-DSC–Röszke, Földeák–Zsombó, Bordány II.–Makó FC-Duocor-Givaudan, Algyő II.–Pusztamérges. Szabadnapos: Zákányszék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában