Helyi sport

2023.06.27. 14:51

Nemzetközi tornagyőztes csapat tagja volt a szegedi asztaliteniszező

Zágrábban sikerült megvédenie a vándorserleget a magyar csapatnak.

Munkatársunktól

Ismét elhozták a vándorserleget.

Fotó: ATSK Szeged

Zágrábban rendezték meg a négy ország részvételével zajló "négy főváros tornája", hazánkat pedig az ATSK Szeged sportolója, Kasa Zsombor is képviselte. A kétfős csapatot Zsombor szinte hibátlan teljesítménnyel segítette.

A szlovákok ellenében egy ötszettes csatát veszített el a magyar csapat, ezt követően azonban a horvátok ellen már sikerült javítani (3:1). Az utolsó napon az addig veretlen szlovénokat 3:0-ra győzték le Zsomborék, így a verseny történetében először történt címvédés – a vándorserleg tavaly után ismét a magyar csapatnál kötött ki. Zsombor versenyzését edzőként Nagy Bence segítette, míg a magyar csapat másik tagja Lovas Csongor (Dunakeszi) volt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a szegedi klub fiatalja, Szögi Szonja tagja volt az U13-as korosztály Európa-bajnoki csapatának: egyéniben és vegyespárosban is a legjobb 16 közé jutott, míg csapatban a hatodik helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában