Átigazolási körkép

2023.06.11. 17:46

Szegedről és Szentesről is igazolt vízilabdázót a miskolci férficsapat

Egyre több férfi vízilabdacsapat jövő évi játékoskeretéről hull le a lepel. Legutóbb Miskolcról jöttek hírek, ahova két csongrád-csanádi játékos is érkezik a nyáron.

Becsei Dávid

Hegedűs Bence (fehér sapkában) Szentesről Miskolcra igazol a férfi vízilabda OB I.-ben nyáron.

Fotó: Török János

Szentesről Hegedűs Bence, Szegedről pedig Kasza Dániel érkezik a 2022–2023-as férfi vízilabda OB I. nyolcadik helyén végzett Miskolchoz. A vezetőedző az a Vidumanszky László marad a borsodiaknál, aki korábban a Hungerit-Szentesi VK női együttesének edzői feladatait is ellátta.

Hegedűsön és Kaszán kívül leigazolta még a Miskolc az Egertől Szalai Gábort, Pécsről Dubinák Szabolcsot és két ferencvárosi fiatalt, a kapus Sipos Bendegúzt, valamint a védő Varga Bencét.

A miskolci távozók névsora: Nikola Brkic, Gomes Lacerda Felipe Henrique, Stefanidesz Levente, Böröczky Marcell, Bögös Zsombor és Molnár Balázs.

Ami pedig a két Csongrád-Csanád vármegyei OB I.-es férfi vízilabdacsapatot illeti, a Metalcom Szentes és a Zue.hu Szegedi VE sem jelentett még be egyetlen érkezőt sem. Annyit viszont tudni, hogy Hegedűs távozása mellett Mátyók Norbert és Chilkó Márton abbahagyja a játékot a Kurca-partiaktól, míg Szegedről távozik Molnár Dávid, Lakatos Soma, Vékony Ákos, Baj Marcell, Kardos Alexander és Kovács Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában