A Zengő Alföld Szegedi TE játékosai jövő szombaton kezdik a felkészülést

2023.07.14. 17:00

Már csak egy hét

A hosszúra nyúlt előző szezon után még a pihenőjüket töltik a Zengő Alföld Szegedi TE játékosai, ám jövő szombaton már ismét találkoznak, és megkezdik a felkészülést a következő bajnoki idényre.

Mádi József

A Szeged egyetlen légiósa, Milan Jovetics is marad a csapatnál.

Fotó: Karnok Csaba

Már csak egy hét van hátra a nyári szünetből, amely az igen hosszú és tartalmas szezon után jól jött.

A Zengő Alföld Szegedi TE játékosai még június közepén is játszottak, így nem csoda, ha most élvezik a szabadságot. Ám egy hét múlva ismét munkába állnak, és elkezdik a felkészülést a következő szezonra.  

A keretben több változás is történt: az ifjúsági csapathoz érkezett a tehetséges Schwarz Dániel Tatabányáról, míg a felnőttekhez Csejtei Norbert a Ferencvárostól jött. Karsai Dániel viszont a több játék érdekében távozott: egy évre kölcsönben Szankon szerepel majd a szuperligában újonc csapatnál.

A szegedi együttesre mozgalmas időszak vár: augusztus első felében rendezi a klub a hagyományos nemzetközi férfi és női felnőtt, amatőr, szenior és ifjúsági BB Mentor-kupát, amelynek első hétvégéjén a Rákos József-emléktorna lesz az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a Zengő Alföld, a Fradi és a BKV Előre részvételével, a bajnokság előtt egy héttel Pápán pedig négy fős csapat és egyéni versenyre hivatalos a csapat.

A bajnokság szeptember 2-án rajtol, és november 4-én lesz az őszi utolsó forduló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában