Labdarúgás, átigazolás

2023.07.09. 22:05

Megvan a Hódmezővásárhelyi FC első nyári érkezője

Rutinos támadó leigazolását jelentette be elsőként a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata.

Becsei Dávid

Szűcs Róbert (balról) az első hivatalos nyári érkezővel, Tóth Dániellel.

Forrás: a Hódmezővásárhelyi FC Facebook-oldala

Azzal a 28 éves Tóth Dániellel erősíti meg keretét a Hódmezővásárhelyi FC, aki a 2020–2021-es szezonban tizenhat góllal segítette hozzá a Kecskemétet a feljutáshoz az NB III.-ból az NB II.-be. A másodosztályban is maradt a csapattal, a tavaszi idényben viszont már az ugyanebben a bajnokságban érdekelt Békéscsabához igazolt. A legutóbbi szezont a Békéscsaba II.-ben kezdte, majd Vásárhelyre már a harmadosztályú Tiszafüredtől költözik.

A HFC eddigi mindhárom edzőmeccsén betalált. A Szeged-Csanád GA és a Tiszakécske elleni is vereséget szenvedtek, míg a leendő csoporttársat, a Martfűt legyőzték.

– Nagy szükségünk volt egy rutinos támadóra és Dani már régóta célkeresztben volt nálam. Nagy teherbírású, gólerős és technikás játékos, aki igazi győztes típus. Mindkét lábát egyformán jól használja és több poszton is bevethető – nyilatkozta az átigazolás bejelentésekor Szűcs Robert, a HFC sportigazgatója.

A kék-sárga klub már korábban bejelentette távozóit, az eligazolók oldalán kilenc játékos neve található. Bata Kristóf és Tapiska Géza a szintén NB III.-as, de másik csoportba sorolt Dunaújvároshoz ment, Irmes Dávid, Zabari Dávid, Pesuth Simon, Barta Norbert, Füstös Krisztián és Fődi Zsolt is távozik. Schildkraut Krisztián pedig legutóbb Siófokon járt próbajátékon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában