Roglán edzőtáborozik a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata

2023.07.16. 16:43

Nemzetközi meccsekkel hangolnak

Elutazott, megérkezett, majd már edzett is Roglán a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata, amely egy hetet tölt el a szlovén üdülőhelyen, és ezalatt összesen három nemzetközi felkészülési mérkőzést játszik.

Mádi József

Alekszandar Sztevanovics vezetőedző Roglán készíti fel a csapatot.

Fotó: Gémes Sándor

Autóbuszra ült, majd Szlovéniába utazott a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata. Ideális környezetben, egy üdülőközpontban, Roglán tölt el egy hetet az együttes a bajnoki rajtot megelőzően. Az edzőtáborban három nemzetközi felkészülési mérkőzés vár az együttesre: hétfőn a szaúdi professzionális ligában szereplő Al Feihával, szerdán a szerb másodosztályú FK Macva Sabac együttesével, pénteken pedig a szlovén másodosztályú NK Bistricával méri össze tudását Alekszandar Sztevanovics legénysége.

A Szeged-Csanád GA eddig három teszttalálkozót játszott a Szent Gellért Fórumban: az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC-t 2–1-re, a szintén harmadosztályú Körösladányt 5–1-re, míg az NB I.-es Paksot a hazai futball világában kisebb felfordulást okozva 7–3-ra győzte le. Az főleg az utóbbi mérkőzésen látszódott, hogy dinamikus, labdabiztos játékosok érkeztek a klubhoz, akik ráadásul fiatalok is, azaz még az is lehet, egy remek szezon elé nézhetünk a 18 csapatos NB II. előttünk álló idényében.

A Kazincbarcika elleni bajnoki rajt előtt a három nemzetközi találkozó is jól szolgálhatja a felkészülést, az idegen kultúrából érkező ellenfelekkel szembeni tesztelés mindenképpen segíti majd az összeszokottságot, a csapat tökéletes összhangját.

Az együttes labdarúgói már túl vannak nem is egy edzésen: Alekszandar Sztevanovics vezetőedző a szakmai stábbal közösen egy átmozgató edzést vezényelt a játékosoknak a kimerítő utazást követően a festői környezetben még szombaton, majd vasárnap kezdetét vette a kemény munka Szlovéniában: napi két tréninggel és ahogy írtuk már, összesen három nemzetközi edzőmérkőzéssel készül a bajnoki rajtra a csapat.

A szombati hazaérkezés után pedig megkezdődik az egyenes felkészülés a rajtra, addig, azaz a kazincbarcikai meccsig már nem játszik mérkőzést a csapat.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában