Férfi kézilabda

2023.08.30. 20:19

A Pick Szeged szurkolóival közösen mezbemutatóval megnyitotta az új szezont – VIDEÓ

Felfrissült a játékoskerete és a meze is az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának, a célok viszont nem változtak. Pénteken startol az idény a Gyöngyös elleni hazai bajnokival, szerdán este pedig mezbemutató közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a szurkolók az új szereléssel, valamint többek mellett Kárpáti Krisztián vezetőedzővel.

Becsei Dávid

Készen állnak a szezonkezdetre az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázói.

Fotó: Karnok Csaba

Bánhidi Bence csapatkapitány úgy fogalmazott a nyár legjobb edzését követően érkezett meg a Hági udvar és étterembe Kárpáti Krisztiánnal, valamint két játékostársával, Szita Zoltánal és Szilágyi Benjáminnal. Ilyen felszabadult tréningre évek óta nem volt példa, minden mutathatott magából valami extrát, ezért különösen élvezték. 

– Teljesen más volt a felkészülés menete, sokkal dinamikusabban készültünk, és a hangulat is sokkal jobb, mint tavaly ilyenkor – osztotta meg a népes hallgatósággal Szita Zoltán, a szegediek magyar válogatott balátlövője. 

A mezbemutató harmadik játékosa eredetileg Bodó Richárd lett volna, aki viszont megbetegedett, így a Balatonboglárról visszatért Szilágyi Benjáminnal találkozhattak a szurkolók. Sok feladat hárulhat rá, hiszen Sostaric poszttársaként a szövetség "fiatal szabályának" is megfelel.

Az alapvető elvárás, hogy a csoportkörből továbbjussanak a Bajnokok Ligájában, ami természetesen nem lesz könnyű Kárpáti szerint, mivel az első öt fordulóban kizárólag olyan csapatokkal találkozik a Szeged, amely potenciális jelölt a négyes döntőbe jutásra. A svéd edzőpárossal pedig egyelőre még nem kommunikál a tréner, de videós anyagokat már folyamatosan küldenek az Apelgren, Källman párosnak a következő év előkészítéseként. 

Süli Róbert sajtófőnök beszélgetésvezetése után a közönség soraiból is záporozhattak a kérdések, bárki, bármit kérdezhetett. A kezdeti megilletődöttség után belemerültek a szimpatizánsok, majd fotók készítésével és dedikálással zárult a hangulatú szezonnyitó mezbemutató közönségtalálkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában