Szegedi hírek

2024.05.13. 14:00

Tovább dolgozna Dorozsmáért a Fidesz és a KDNP jelöltje

A nevelési, oktatási, és képzési intézmények fejlesztené, de fontosnak tartja a jardarekonstrukciót, a közösségépítést, a közbiztonság megtartását, és a közösségi terek modernizálását is Ruzsa Roland, akit a kormánypártok indítanak a szegedi 1-es választókerületben az önkormányzati választáson. A képviselőjelölt beszélt arról is, hogy az elmúlt két évben megújult a könyvtár, fejlesztették a bölcsődénket, óvodákat. Az iskolákban pedig tantermeket és játszótereket újítottak fel.

Suki Zoltán

Ruzsa Roland: tisztelem és becsülöm a kiskundorozsmaiakat, továbbra is értük szeretnék dolgozni. Fotó: Török János

Fotó: Török János

Két évvel ezelőtt az időközi önkormányzati választáson lettem Kiskundorozsma önkormányzati képviselője. Számomra a képviselői munka a szolgálatot jelenti, az önök szolgálatát

 – kezdte lapunknak bemutatkozását Ruzsa Roland, akik a Fidesz és a KDNP a szegedi 1-es választókörzetben indít a képviselőségért az önkormányzati választáson.

A 38 éves, kétgyermekes családapa elmondta, hogy 13 évvel ezelőtt, a családi vállalkozásuk révén költözött Kiskundorozsmára, majd itt nősült meg. Kisfia Dominik, és kislánya Blanka is Kiskundorozsmára jár iskolába, illetve óvodába.

Fotó: Török János

Ma már a gyerekek és a vállalkozások mellett az önkormányzati képviselői munka is ideköt. Tisztelem és becsülöm a kiskundorozsmaiakat, továbbra is értük szeretnék dolgozni. Szeretném munkámmal meghálálni ennek a remek közösségnek mindazt, amit én kaptam tőlük az elmúlt közel egy-másfél évtizedben 

– fogalmazott Ruzsa Roland.

A képviselő, ha megválasztják, a nevelési, oktatási, és képzési intézmények fejlesztené, de fontosnak tartja a járdarekonstrukciót, a közösségépítést, a közbiztonság megtartását, és a közösségi terek modernizálását is.

Fotó: Török János

Az önkormányzati képviselői munkám alatt rengeteg intézménynek nyújtottam komoly támogatást: megújult a könyvtár, fejlesztettük a bölcsődénket, óvodákat. Az iskolákban tantermeket és játszótereket újítottunk fel. Parkolók modernizáltunk, térfigyelő kamerákat szereltünk fel, és folyamatosan építettük a közösséget az új rendezvényeinkkel 

– mondta az elmúlt két évről.

Ruzsa Roland célja még a bölcsőde befogadóképességének növelése, a parkolók számának bővítése, térfigyelő kamerák további telepítése, és mellékhelyiségek megépítése a Szélmalom közelében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában