Hétvégi program

2023.08.25. 11:32

Az újonc Röszke meccsével kezdődik a vármegyei II. osztály, győztesek találkoznak Szentesen

A vármegyei I. osztály után ezen a hétvégén a II. és III. ligában is megkezdődik a 2023–24-es idény: a két kieső rögtön találkozik egymással a nyitófordulóban, míg a harmadik ligában a meccsek többségét vasárnap rendezik.

Vajgely Pál

Az SZVSE Mórahalomra látogat, a zöldmezes Kiskundorozsma bemutatkozik hazai pályán.

Fotó: Gémes Sándor

A második fordulót rendezik a vármegyei I. osztályban, ám csak négy mérkőzést rendeznek meg a fordulóban, hiszen az Algyő és a Makó a Mol magyar kupában lép pályára. Előbbi az FK Szeged elleni mérkőzését augusztus 30-án, míg a makóaiak a Balástya elleni találkozójukat majd december 9-én pótolják.

A forduló egyetlen vasárnapi mérkőzésén Szentesen találkozik két olyan csapat, amely győzelemmel vette az első fordulót: visszatér a Kurca-parti városba Bány Tamás, aki korábban a szentesieket irányította edzőként, most viszont a Tiszasziget trénere. Mórahalmon is kiélezett csata várható, hiszen a hazaiak, valamint az SZVSE sem tudott pontot szerezni az első körben.

A vármegyei II. osztályt az újonc Röszke Tömörkény elleni meccse nyitja délelőtt, míg a fentről érkező két csapat, az UTC és a Deszk rögtön összecsap a nyitányon. Az újonc Zsombó a bajnokság egyik esélyesét, a Sándorfalvát látja vendégül. A vármegyei III. osztályban két meccset rendeznek szombaton, míg öt találkozó vasárnapra marad.

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 17.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–DB Futball Bordány, Kéménygyártó-Mórahalom VSE–SZVSE-G-Falc Kft., Kiskundorozsma–Ásotthalom. Vasárnap, 17.30: Szentesi Kinizsi–Tiszasziget. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 10 óra: Röszke–Tömörkény. 17.30: Csongrád–Csengele, UTC–Deszk, Mártély–Csanytelek, Zsombó–Sándorfalva. Vasárnap, 17.30: Algyő II.–Mindszent. St. Mihály–Apátfalva. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 17.30: Baks–Földeák. Tiszasziget II.–Sándorfalva II. Vasárnap, 17.30: DB Futball Bordány II.–Csanádpalota, Szőreg-DSC–Makó FC-Duocor-Givaudan, Ruzsa–Üllés, Öttömös–Zákányszék, Forráskút–Pusztamérges. A Szatymaz szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában