Helyi sport

2023.08.23. 17:11

Cseh ellenfél jön a helyosztón Takács Benedek számára

Delmagyar.hu

Takács Benedek Eb-n szerepelhet.

Fotó: Bodrogi Bau-Szeged Squash

A lengyelországi Wroclawban rendezik a felnőtt fallabda Európa-bajnokságot, a kontinensviadalon egyedüli magyarként a Bodrogi Bau-Szeged Squash SE játékosa, Takács Benedek vesz részt.

A szegediek játékosa a lengyel Jakun Pytlowany ellen kezdte meg a szereplését a tornán, és négy játszmában (11-6, 11-6, 4-11, 11-9) nyerni tudott. A negyeddöntőbe viszont már nem sikerült bejutnia, miután a francia Auguste Dussourd három szettben nyert, és bejutott a legjobb nyolc közé. A francia játékos egyébként a negyeddöntőt is sikerrel vette, és a csütörtöki játéknapon a fináléért játszhat majd.

Takács Benedek így a 9-16. helyért vívott helyosztókon folytathatta az Eb-t. Az első fordulót itt sikerrel vette a spanyol Ivan Pérez ellen, miután öt játszmában, több mint egy órás mérkőzést követően nyerni tudott. Ami a torna folytatását illeti, csütörtökön 13 órától azzal a cseh Jakub Solnicky-vel találkozik majd Takács, aki pihentebben várhatja majd kettejük párharcát, mivel az előző fordulóban nem kellett játszania. A cseh játékos ellenfele, a spanyol Jaume Bernat ugyanis feladta az Eb-t. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában