delmagyar.hu podcast

2023.08.22. 18:10

Délmagyar Podcast – Juhász Zsolt: a szakma irigykedve nézi a szegedi vízilabdaképzést

Becsei Dávid

Különkiadással folytatódott a Délmagyar Podcast Sporthang című adása, amelynek Juhász Zsolt volt a vendége, aki ezen a nyáron Európa-bajnoki aranyéremig vezette a fiú U15-ös vízilabda-válogatottat a montenegrói Podgoricában.  

A szegedi vízilabdaedző elmesélte, hogyan kezelték, hogy a csoportkörben kevésbé számítottak az eredmények, de azt is elmondta, hogy mit vél a siker receptjének. Három vereséggel kezdték az Eb-t, ezt követően viszont húztak egy vonalat és nem szenvedtek el több vereséget. 

Becsei Dávid sportújságíróval szóba került a szegedi vízilabdaélet új horizontra állítása is, ugyanis a 2023–2024-es idénytől egybeolvadt a férfi szakággal a női utánpótlás és felnőtt szinten egyaránt. Elhangzott, hogy vezetőedzőként Szabó Tamás felel a szakmai munkáért, míg a legismertebb átigazolás Gémes Alexához fűződik, aki a magyar válogatottban is játszott korábban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában