Nem bírt a Vasas II.-vel a Hódmezővásárhelyi FC

2023.08.20. 17:22

Egy pont jutott

A labdarúgó NB III. délkeleti csoportjának 4. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC gól nélküli döntetlent játszott a Vasas II. ellen.

Mádi József

Deczki Máté (labdával) nem kapott gólt, igaz, a társak sem tudtak betalálni.

Fotó: Gémes Sándor

Nem volt mozgalmasnak mondható a meccs első félideje, többnyire a mezőnyben pattogott a labda, a kapuk keveset forogtak veszélyben. Hazai részről Gréczi Mártonnak volt egy szólója, ám a 16-os közelébe érve a lövése után a labda messze fölészállt.

A második félidőben már voltak hódmezővásárhelyi lehetőségek, de Vladul Stefan, majd Dobronoky Viktor lövésénél is a helyén volt a Vasas II. kapusa, Bánfalvi Gergő. Mivel erre az időszakra is inkább a küzdelem volt jellemző, így a feleknek meg kellett elégedniük az egy-egy ponttal.

Antal Krisztián: – A játékunkból az átütőerő és a gól hiányzott. Nagyon enerváltak voltunk sajnos a mezőnyfölényünk ellenére is. A Vasas II. pontosan azt játszotta, amire készültünk, de hiányzott néhány olyan kiemelkedő teljesítmény, amely az előző fordulóban még megvolt. Azért lehetek elégedett, mert nem kaptunk gólt immár harmadszor, de az ilyen ellenfelek azért veszélyesek, mert ha egyszer jól kontráznak és betalálnak, akkor nagyon nehéz dolgunk lett volna.

Hódmezővásárhelyi FC–Vasas II. 0–0

Labdarúgó NB III., délkeleti csoport, 4. forduló. Hódmezővásárhely, 400 néző. Vezette: Hajdú Dávid (Zahorecz Roland, László István Sándor).

Hódmezővásárhelyi FC: Deczki – Guth, Hunya, Zana, Zámbori – Juhász, Hegedűs M. (Vladul, a szünetben), Sipos G. (Rabecz, 69.), Czékus (Arany, 83.), Gréczi (Dobronoky, 69.) – Tóth D. Vezetőedző: Antal Krisztián.

Vasas FC II.: Bánfalvi – Szabó, Huszár, Puskás, Feledy – Kalmár, Rab – Farkas J. (Molnár Cs., 59.), Varga D. (Borgula, 77.), Farkas B. (Szunyog, 89.) – Rideg. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában