Helyi sport

2023.08.25. 13:29

Ismét válogatott meccs Szegeden, sorsoltak a vármegyei kupában

Megtartották a sorsolást a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa második fordulójára.

Vajgely Pál

A címvédő SZVSE Ruzsára utazik, a fehérmezes Algyő a Bordányt fogadja a kupa második fordulójában.

Fotó: Karnok Csaba

Az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei igazgatóságán elkészítették a második forduló párosításait a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupasorozatban. 

A csapatokat Prágai-Kövesi Andrea, a Szent Gellért Fórum rendezvény és marketing vezetője húzta ki a gömbből, ám a procedúrát megelőzően elárulta: ismét válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek Szegeden, hiszen szeptember 7-én a magyar és a kazah U21-es válogatott játszik Európa-bajnoki selejtezőt a Szent Gellért Fórumban.

A vármegyei kupa mérkőzéseit egy nappal korábban, szeptember 6-án rendezik meg, ebben a körben a továbbjutók mellé becsatlakoztak az első fordulóban kiemelt csapatok. Két helyszínen majd vármegyei I. osztályú csapatok találkoznak, de a Mindszent és a Deszk is osztálybeli riválist fogadhat – és mivel ők kerültek korábban elő a gömbből, így ők lesznek a pályaválasztók a Csongrád, valamint az Apátfalva elleni találkozón. 

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ahol egy alacsonyabb osztályú csapat fogad egy nála magasabb ligában szereplő ellenfelet, ott a 90 perces döntetlennél a pályaválasztó csapat továbbjutó, míg a többi párosítás esetében büntetőrúgások döntenek a továbbjutóról.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, 2. forduló (szeptember 6.)

MAS SE–Pusztamérges győztese–St. Mihály
Sándorfalva–Balástya
Ópusztaszer–Kiskundorozsma
Ruzsa–SZVSE-G-Falc Kft.
Makó–Szentesi Kinizsi
Mártély–Mórahalom
Deszk–Apátfalva
UTC–Tiszasziget
Tömörkény–Ásotthalom
Üllés–Zsombó
Fülöp SE–Csengele
M-Perfect Home Algyő–DB Futball Bordány
Földeák–Forráskút
Újszentiván–Öttömös
Mindszent–Csongrád
Baks–FK 1899 Szeged-SZEOL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában