Helyi sport

2023.08.22. 12:17

Meglepő transzfert jósolnak Ádám Martin kapcsán

Kedd délelőtt 65%-os esélyt adtak az átigazolásra.

Delmagyar.hu

Ádám Martin egyelőre az Ulszan játékosa.

Fotó: Kuklis István

Magyarországon folytathatja karrierjét Ádám Martin: az átigazolásokra specializálódott Transfermarkt profilján ugyanis arról írnak, 65% az esély arra, hogy a II. Kerületi UFC-ben folytatja a pályafutását – a fővárosi klub kétéves szerződéssel csábítaná a magyar válogatott támadót.

Persze, hogy valóban a BLASZ I. osztályban szereplő klubban folytassa az Ulszan Hyundai forráskúti légiósa, azt azért nehéz elképzelni, de a II. Kerületi UFC ugyanezen portál szerint 39%-os eséllyel száll harcba Jude Bellingham megszerzéséért, bár a 20 éves angol középpályásért bizonyára alaposan zsebbe kellene nyúlnia a klubnak, hiszen a nyáron több mint 100 millió euróért szerződtette őt a Real Madrid, de Dzsudzsák Balázs esetében például 92%-os valószínűséget írnak, hogy a budapesti klubnál folytatja.

Nem Ádám Martin az első, akivel kapcsolatban némileg vicces átigazolási hír látott napvilágot a Transfermarkt-on: Cristiano Ronaldót az Újpesttel, Kylian Mbappét a Ferencvárossal, míg Lionel Messit a Kozármislennyel hozták szóba a portálon.

Ami viszont a komolyságot illeti, Ádám Martin korábban valóban arról beszélt, sorsa nem az ő kezében van, és több játékpercre vágyik annál, mint az Ulszanban kap. Ádám Martin piaci értékét egyébként egymillió euróra taksálja a Transfermakt, és menedzsere, korábban arról beszélt, hogy a dél-koreai klub magasabb összeget szeretne kapni annál, mint amennyit a Paksnak fizetett a játékjogáért : az az összeg 1,2 millió euró volt.

Hétvégén egyébként csapata 1–0-ra nyert a Jeonbuk ellen, Ádám Martin kezdőként végigjátszotta a meccset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában