Helyi sport

2023.08.19. 20:48

Pont nélkül kezdett a St. Mihály – FOTÓK

Vajgely Pál

Nem sikerült a pontszerzés a szegedieknek a nyitófordulóban.

Fotó: Gémes Sándor

A női labdarúgó NB I. 2023-24-es szezonjának nyitófordulójában az Astrát fogadta a KÉSZ-St. Mihály Szeged a Szent Gellért Fórumban.

Az első veszélyesebb támadás a vendégekhez fűződött, az Astra pedig ezt követően egy nagyon fegyelmezett, szervezett játékkal rukkolt elő. Negyed óra elteltével egy szöglet után megszerezték a vezetést a vendégek, ezt követően pedig hiába volt kezdeményezőbb a St. Mihály, nem sikerült az egyenlítés.

Sőt, a második félidő elején két szegedi hibát rögtön kihasznált az Astra, 0–3. Innentől már csak futott az eredmény után a Tisza-parti csapat, amely szépíteni nem tudott, így vereséggel rajtolt az új szezonban. 

 

Koncz Zsolt: – A nagyon fegyelmezetten játszó Astra maximálisan kihasználta a hibáinkat, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Hiába birtokoltuk többet a labdát, nem volt átütő erő a támadójátékunkban.  

KÉSZ-St. Mihály Szeged–Astra HFC-Üllő 0–3 (0-2)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Kalmár Petra (Juhász, Elischer).
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Bokros – Papp Sz., Nagy L. (Kószó, 57.), Micic, Sajti (Ezer, a szünetbn), Knezevics (Suták, 77.), Malasevics, Balázs (Jovanovics, 57.), Ónodi, Trbojevics, Németh Zs. Edző: Koncz Zsolt.
Astra: Schvirján – Kövy, Balogh O. (Almási, 70.), Lovász, Kós, Szakonyi (Szuja, 88.), Tőzsér, Antalicz (Csolti, a szünetben), Vidács, Pap, Véninger. Edző: Király Bianka.
Gólszerzők: Kövy (18.), Csolti (47.), Szakonyi (58.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában