Szombaton a Ferencváros vendége lesz a szegedi női futballcsapat

2023.09.15. 14:57

Bíznak a helytállásban

Nem vár egyszerű feladat a KÉSZ-St. Mihály-Szeged NB I.-es női labdarúgóira, hiszen a Simple liga NB I.-ben szombat 14 órától a bajnoki címvédő Ferencváros vendégei lesznek.

Mádi József

A szegedieknek (kék-feketében Papp Szidónia) minden labdáért meg kell küzdeni.

Fotó: Gémes Sándor

15 szerzett, 0 kapott gól, három győzelem.

Így áll a Simple liga női labdarúgó NB I.-ben a Ferencváros. Az igaz, hogy kiesett a Bajnokok Ligájából, így megváltak a szegedi származású Vágó Fannytól mint edzőtől, és helyére Albert Flórián került, ám itthon és hazai környezetben kiemelkedik a mezőnyből.

Ehhez a csapathoz látogat szombaton a KÉSZ-St. Mihály-Szeged együttese, amely az eddigi négy mérkőzésén négy pontot szerzett. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak, a Tisza-partiaknak a tisztes helytállás a minimum elvárás.

– Most kiderül, ki milyen karakter mind a pályán, mind az öltözőben, mind az életben. Itt van az esély, hogy megmutassuk, hogyan reagálunk a nálunk magasabb jegyzett csapatok és játékosok futballjára. Bízom a csapatban – mondta Koncz Zsolt, a szegediek edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában