Helyi sport

2023.09.14. 20:57

Így értékeltek a résztvevők a Pick–PSG meccs után

A szezon első BL-meccsét követően a két csapat vezetőedzője, valamint egy-egy játékosa értékelt.

Delmagyar.hu

Mario Sostaric kilenc alkalommal volt eredményes a PSG ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Kétgólos vereséget szenvedett az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szezonbeli első Bajnokok Ligája-mérkőzésén: a találkozót követően a két gárda vezetőedzője, valamint egy-egy játékosa összegezte a mérkőzést. 

Kárpáti Krisztián, az OTP Bank-Pick Szeged vezetőedzője: – A világ egyik legjobb csapatával játszottunk, ehhez képest túl sok hibát vétettünk védekezésben és támadásban is. Nagyon jól küzdöttünk, megdicsértem a csapatot, nem estünk szét akkor sem, amikor öt góllal vezetett a PSG. A legvégére felemésztette az energiánkat a felzárkózás, megérdemelten nyert az ellenfelünk.  

Mario Sostaric, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa: – Gratulálok a PSG-nek a győzelemhez, megérdemelték! Ma mindenki láthatta azt a küzdőszellemet, ami bennünk volt, ez jellemez majd minket az egész szezon során. Voltak ugyan hullámvölgyeink, de azt gondolom, jó úton járunk. A továbbiakban fontos lesz, hogy együtt maradjunk, közösen küzdjünk tovább, ezt a szellemiséget kell megtartanunk a továbbiakban, ebből kell építkeznünk.

Raul Gonzalez, a PSG vezetőedzője: – Egy Bajnokok Ligája-első mérkőzés mindig kiszámíthatatlan. Tegnap már ebben a gyönyörű arénában edzettünk. Egy küzdelmes, izgalmas mérkőzést játszottunk, kitettünk magunkért a mai napon.

Kent Robin Tönnesen, a PSG játékosa: – Természetesen egy nagyon különleges mérkőzés volt számomra, hiszen az elmúlt két évben Szeged volt az otthonom, sok barátom van itt. Amikor elkezdődött a meccs, ez teljesen másodlagossá válik. Minden percét élveztem a mai meccsnek, örülök a megszerzett két pontnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában