Helyi sport

2023.09.01. 11:26

Mégsem Fehérvár, hanem Székelyföld lehet Kecskés Ákos következő állomása

A Nemzeti Sport úgy értesült, a Sepsi OSK-nál folytathatja karrierjét Kecskés Ákos.

Vajgely Pál

Kecskés Ákos a román élvonalban folytathatja.

Fotó: Török Attila

Nem jutott be az Európa-konferencialiga főtáblájára a Sepsi OSK: a székelyföldi csapat hosszabbítás után kapott ki norvég ellenfelétől, a Bodö/Glimt-től 3-2-re.

A meccs után a klub tulajdonosa, Diószegi László elárulta, egy magyar válogatott belső védő érkezik majd a csapathoz.

Holnapután érkezik az új belső védőnk, aki a reményeim szerint komoly erősítés lesz a csapat számára. Az, hogy ő történetesen magyar, az teljesen lényegtelen, mi soha nem a nemzetisége alapján válogattuk a játékosainkat. A szóban forgó játékos a magyar válogatott tagja, nyolcszor lépett pályára a nemzeti csapatban. Bízunk benne, hogy sikeres lesz Sepsiszentgyörgyön – nyilatkozta Diószegi László a Digi Sportnak.

A Nemzeti Sport úgy értesült, az említett játékos nem más, mint Kecskés Ákos, az osztrák LASK Linz játékosa. A hódmezővásárhelyi védő tavaly nyáron került az osztrák klubhoz, ám csak kilenc meccsen lépett pályára. Nemrég arról szóltak a hírek, Fehérvárra szerződhet, de végül a székelyföldi klub lehet a befutó. A sportnapilap arról is ír, Kecskés pénteken utazik, és átesik az orvosi vizsgálatokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában