A Szegedi TE Répcelakon szerepel

2023.09.08. 14:16

Rangadóra utaznak

A férfi tekecsapat szuperliga második fordulójában máris itt az első rangadó: a Szegedi TE szombat 13 órától Répcelakon lép pályára.

Mádi József

Karsai Ferenc szegedi klubelnök rangadóra készítette fel csapatát.

Fotó: Gémes Sándor

Két győztes csapat találkozik. A férfi tekecsapat szuperliga első fordulójában mind a Szegedi TE, mind a Répcelak sikerrel nyitott. A bajnoki címvédő Tisza-partiak hazai pályán fogadták az újonc Bábolnát, és magabiztosan, 8:0-ra győztek, ráadásul a megszerezhető 24 szettpontból 19-et be is gyűjtöttek.

A vasi csapatnak sem okozott gondot a Győr felülmúlása, hiszen a kisalföldi városban 7,5:0,5 arányban nyertek a répcelakiak, és ők is csak 8 szettet engedtek át az akkori házigazdájuknak.  

Az előző bajnoki sorozat bronzérmesének kerete a nyáron változott: a válogatott Horváth Zoltán Zalaegerszegre igazolt, viszont éppen Győrből érkezett a volt szegedi Danóczy Richárd, valamint Somodi Károly is.

A szegediek az előző szezonban hazai pályán 6:2-re nyertek, idegenben viszont 4:4-es döntetlent értek el egy igen izgalmas meccsen, hiszen a döntetlent a nyolc plusz összfával és az érte járó két ponttal tudta elérni a Tisza-parti alakulat.

Éppen ezért mondhatjuk azt, hogy igazi rangadó lesz a két együttes találkozója, amely szombat 13 órától kezdődik, előtte délben az ifjúságiak kezdik el a játékot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában