Helyi sport

2023.09.14. 12:58

Ryan Woolridge is megérkezett a Szedeákhoz, szombaton itthon játszik a csapat

Szombaton 16 órától a DEAC-ot fogadja az SZTE-Szedeák az újszegedi sportcsarnokban.

Delmagyar.hu

Ryan Woolridge már edzett is a Szedeákkal.

Fotó: SZTE-Szedeák

Megérkezett Szegedre, és be is csatlakozott az SZTE-Szedeák edzésmunkájába Ryan Woolridge. Az amerikai irányító a klub honlapjának beszélt arról, hogy gyerekként szinte minden sportágat kipróbált, de a kosárlabdát szerette a leginkább, így nem volt kérdés, hogy ezt a sportágat választja.

A céljaim? A győzelmek! Igyekszek minden mérkőzésen a legjobban teljesíteni, az edző elképzelése és utasítása szerint játszani, és minél több mérkőzésen győzelemhez segíteni a csapatot – mondta a 26 éves irányító, akinek a német Bundesligában szereplő Bayreuth, valamint a görög élvonalbeli Iraklisz Szaloniki után a Szedeák a harmadik európai klubja.

Az irányító hazai pályán debütálhat az SZTE-Szedeákban, hiszen Balogh Szilárdék szombaton 16 órától ebben a szezonban először játszanak az újszegedi sportcsarnokban felkészülési mérkőzést. A Tisza-partiak ellenfele a DEAC lesz.

A szombati edzőmeccs után vasárnap véradásra vár a klub. A Szegedi Sport és Fürdőkkel, valamint az Országos Vérellátó Szolgálattal szervezett közös eseményen vasárnap 11 és 16 óra között várják a véradókat a Tiszavirág sportuszodában a Passzold a véred! elnevezésű eseményen. A véradók segítségükért cserébe három darab jegyet kapnak egy általuk, tetszőlegesen választott Szedeák-mérkőzésre, amennyiben pedig bérletet vásárolnának, akkor 23%-os kedvezménnyel tehetik meg. Ezen felül pedig egy darab belépőt is kapnak szaunajeggyel a Tiszavirág sportuszodába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában