Helyi sport

2023.09.08. 19:00

Sokat érhet egy Pénzügyőr elleni győzelem a HFC-nek

Szombaton 16 órakor hazai környezetben játszik a Hódmezővásárhelyi FC.

Vajgely Pál

A narancsmezes vásárhelyiek két idegenbeli győzelem után otthon is három pontra törnek.

Fotó: Hódmezővásárhelyi FC

Nem áll rosszul a Hódmezővásárhelyi FC az NB III. Dél-keleti csoportjában, hiszen a vásárhelyiek a múlt héten két, idegenben aratott győzelmüknek köszönhetően a tabella harmadik helyéről várhatják a folytatást.

Fontos forduló lehet a hetedik játéknap a vásárhelyiek szempontjából, hiszen szombaton 16 órától egy papíron abszolút hozható találkozó előtt állnak, mivel a 10. helyen álló Pénzügyőrt fogadják. Ezen a hétvégén ráadásul a második Dabas és a negyedik BKV Előre egymás ellen játszik, így a vásárhelyiek csak jól jöhetnek ki ebből a helyzetből – feltéve, ha otthon tartják mindhárom pontot a fővárosi ellenfelükkel szemben.

Egy futballozni akaró csapat lesz az ellenfelünk, amelynek van elképzelés a játékában. Hazai pályán ezt a meccset mindenképpen abszolválni kell, de ehhez az kell, hogy kontrolláljuk a meccset végig, és egy agresszív játékot nyújtsunk úgy hátul, mint elöl is. Szeretnénk előrébb lépni a tabellán a hétvégén, a Vasas II. elleni hazai mérkőzésből pedig mindenképpen tanultunk, hiszen úgy nem lehet belemenni a meccsbe, ahogy ott tettük – nyilatkozta Antal Krisztián, a HFC edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában