Balogh vezet, Véró megsérült

2023.09.19. 18:15

Szegedi a Strong Woman Liga bajnokaspiránsa

Az élről várhatja a Strong Woman Liga utolsó fordulóját a szegedi Balogh Dóra, miután a jászberényi ötödik kört magabiztosan megnyerte. Véró Alex visszatért a kamionhúzó-versenyen, viszont rögtön kisebb sérülést szenvedett.

Becsei Dávid

Deli Tamás és Balogh Dóra.

Forrás: Deli Team

A szegedi Deli Team versenyzője, Balogh Dóra 2023 elején vágott bele az erősember-versenyzésbe. Az alapereje megvolt, az utóbbi hónapok azzal teltek, hogy begyakorolja a helyes technikát és a dinamikát. Mára odáig jutott, hogy első számú esélyesévé lépett elő a hatfordulós ligának.

– A guggolás és felhúzás miatt az alapereje már megvolt, de a technikai fejlesztésre óriási szüksége volt. Miután a legutóbbi vizes ob-t megnyerte Dóri, gondoltuk, hogy jó eséllyel indul a bajnoki cím felé. Most öt versenyszámból négyet megnyert, így magabiztosan győzött. A decemberi utolsó megmérettetést az élről várhatja – számolt be a versenyről Deli Tamás, a Deli Team edzője.

A versenyszámok között szerepelt kamionhúzás, rönknyomás, lengősúly- és koffercipelés, traktorgumi forgatás, traktorgumi felhúzás.

A jászberényi versenyen részt vett a derekegyházi Véró Alex is, de feladni kényszerült azt. Kamionhúzás hámmal közben elszenvedett egy kisebb sérülést, ami miatt inkább feladta a versenyt, hogy a nagyobb eseményeken való részvételét ne sodorja veszélybe. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában