Helyi sport

2023.10.11. 11:12

Idegenbeli győzelemmel jutott tovább a Kosársuli a Hepp kupában

A Tiszakécske vendégeként nyertek a vásárhelyiek.

Delmagyar.hu

Pénteken újabb idegenbeli meccs vár a Kosársulira.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

A Hepp kupa első fordulójában az NB II. Keleti csoportjában érdekelt Tiszakécske vendége volt a Vásárhelyi Kosársuli. Vuk Pavlovic csapata sok saját nevelésű fiatallal lépett pályára, az ellenfél kispadján pedig a korábban a Kosársuliban játszó Bányai Viktor ült.

A meccset az elejétől fogva irányították a vásárhelyiek, akik a harmadik negyed végén 14 ponttal is vezettek. Ezt követően a hazaiak ugyan feljöttek öt pontra, de Balogh két hármasa és Kass kosara lezárta a meccset.

A Kosársulira pénteken már egy újabb idegenbeli meccs vár, amikor is 19 órától a székesfehérvári Dávid Kornél Akadémia vendége lesz a csapat.

Vuk Pavlovic: Az első félidőben sok pont született, ez főleg a Tiszakécske fizikális támadásainak, részünkről pedig a gyors támadójátéknak volt köszönthető. A második félidőben feljavult a védekezésünk, viszont akadozott a támadójátékunk, nehezen találtunk be az ellenfelünk zárt védelme ellen. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez!

Tiszakécske VSE-Vásárhelyi Kosársuli 70-81 (20-28,20-25,15-16, 15-12)
Férfi kosárlabda Hepp-kupa, első forduló. Tiszakécske, városi kosárlabdacsarnok. Játékvezető és MKOSZ-ellenőr: Mezei és Fenyvesi. 
Tiszakécske: Gál 16/3, Szécsény, Bindics 12, Blahut 6/6, Görbicz. Cserék: Fehér 34/6, Farkas 2. Vezetőedző: Bányai Viktor.
Kosársuli: Borbáth 4, Pinnyey 5/3,Balogh 16/9, Bálint 14/6, Megyesi 11/3. Cserék: Kass 15/3, Bősz 6/6, Filak 4, Ocskó 2, Knyur 2, Lehoczki 2, Bereczki. Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában