A labdarúgó NB III.-ban péntek 17 órakor játszik Andorka Péter együttese

2023.10.11. 19:10

Szegeden közlekedik a BKV

A megszokottnál hamarabb, nem vasárnap, hanem már péntek 17 órától lejátssza bajnoki mérkőzését a labdarúgó NB III.-ban a Szeged-Csanád GA, amely a Szent Gellért Fórumban a BKV Előre csapatát fogadja.

Mádi József

Andorka Péter edző szeretné, ha a tanítványok kevesebb hibát vétenének.

Fotó: Karnok Csaba

Fogyatkoznak a meccsek, már tíz forduló lement, így csak öt maradt hátra a labdarúgó NB III. őszi idényéből – igaz, a csapatok a szezon végén még ráhúznak két találkozót a tavaszi programból, ezért ezen az őszön 17 találkozó vár rájuk.

A Szeged-Csanád GA II. azon együttesek közé tartozik, amely mindenki ellen helyt áll, ám mégis csak hat pontja. Ez azért érdekes, mert a Dél-Keleti csoport 15 csapatos mezőnyében a 13 kapott góllal a hatodik helyen áll, azaz a védekezés szempontjából a legjobbak között a helye, viszont a támadójáték már akadozik. A 8 szerzett találat a 15. helyre elég ebben a sorozatban, azaz itt van a legnagyobb probléma a csapat szereplése kapcsán.  

A fővárosi "közlekedési" csapat 13 szerzett ponttal a tabella 9. helyén áll, ám vendégként remekül szerepelnek, a pontjaikból kilencet idegenben szerezték...

– Játszós csapat a BKV Előre, ám ha ki tudjuk küszöbölni azokat a hibákat, amelyeket a korábbi meccseken elkövettünk, akkor jó eséllyel megszerezhetjük a győzelmet. A közönség támogatása sokat jelentene a mérkőzés megnyerésében – nyilatkozta Andorka Péter, a szegedi fiatalok vezetőedzője.

Nem ez lesz az egyetlen, szokatlan időpontban lejátszandó mérkőzés, hiszen szintén az NB III. Dél-keleti csoportjában a Vasas és a Honvéd tartalékja péntek 12 órakor lép pályára. Egyébként pedig az egész harmadosztályban ez a két meccs lesz leghamarabb, az összes többit vasárnap rendezik a megszokott, 11 órás és kora délutáni időpontokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában