Jó szomszédság

2023.10.06. 15:16

Szombaton Szegeden két meccset nézhet meg egy áráért

Közeleg a Csongrád-Csanád vármegyei el Clásico időpontja, de ezen a hétvégén még Pécsre utazik a Metalcom Szentes, ahol ma 19 órakor ugrik medencébe, míg a Zue.hu Szegedi VE 16 órától az előző bajnoki idény ezüstérmesét, az OSC-t látja vendégül a férfi vízilabda OB I. ötödik fordulójában.

Becsei Dávid

Danka Benedek a legutóbbi fordulóban parádésan védett a Honvéd otthonában. Az ő jó teljesítményére holnap is szüksége lesz a Szegedi VE-nek az OSC ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Kettő az egyben. Ismét kihasználhatják a szurkolók a Tiszavirág Sportuszoda és a Pick Aréna szomszédságát, ugyanis a Szeged–OSC mérkőzésre az első ötven belépőt váltó néző ingyen tekintheti meg ma 18 órától az OTP Bank-Pick Szeged–Balatonfüred találkozót. Ezen a hazaiak különleges, rózsaszín mezben lépnek pályára, csatlakozva a mellrák elleni kampányhoz. A bérletes kézilabda-szurkolók pedig a vízilabdameccset tekinthetik meg ingyen.

Az OSC eddig mind a négy összecsapását megnyerte a férfi OB I.-ben, akárcsak a Vasas, a Ferencváros, a Szolnok, a Honvéd  és a BVSC, míg a hazaiak pont nélkül állnak.

A hazai környezetben és nagy csatában elvesztett Kaposvár elleni rangadót követően újabb fontos meccs vár a Metalcom Szentesre, amely ezúttal a Pécs vendége lesz. Amíg a Kurca-partiak második győzelmüket szeretnék megszerezni idén a baranyaiak otthonában, addig a vendéglátó számára az első pont vagyok pontok a tét, ugyanis Vasas, Honvéd, OSC, FTC négyesből egyiket sem sikerült meglepni. A Pécs és a Szentes a magyar kupában már megmérkőzött idén, akkor 16–15-re utóbbi nyert.

A cikkünk elején említett rangadót a Metalcom Szentes és a Szegedi VE között október 21-én, szombaton 17 órától rendezik majd a hetedik fordulóból a Tiszavirág Sportuszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában