Helyi sport

2023.11.04. 09:45

A Balástya elleni vereség után lemondott a HFC II. edzője

Zsinórban a hetedik meccsét is elveszítette a HFC II., vendégsikerrel indult a vármegyei I. osztály 12. fordulója.

Delmagyar.hu

Vásárhelyen is nyerni tudott a Balástya.

Fotó: Török János

A Balástya nyerte a vármegyei I. osztály 12. fordulójának nyitómeccsét, miután győzni tudott a HFC II. vendégeként.

A balástyaiak Bitó Martin találatával jutottak vezetéshez, majd közvetlenül a félidő előtt Szántó Dániel bombájával duplázták meg előnyüket. A vendégek irányították a meccset, és Bitó tizenegyesével bebiztosították győzelmüket – ezzel zsinórban a harmadik győzelmüket szerezték meg, míg a HFC II. egymás után a hetedik meccsét veszítette el, és a gárda edzője, Horváth Zoltán nem is folytatja a csapat élén. 

A 12. forduló többi mérkőzését ma délután, a Szentesi Kinizsi–Ásotthalom meccset vasárnap rendezik.

A 12. forduló további programja, szombat, 13.30: Kiskundorozsma–SZVSE-G-Falc Kft. Kéménygyártó-Mórahalom VSE–M-Perfect Home-Algyő, Makó–Tiszasziget. 17.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–DB Futball Bordány. Vasárnap, 13.30: Szentesi Kinizsi–Ásotthalom.

Hódmezővásárhelyi FC II.–Balástya 0–3 (0-2)
Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt – közepesen (Kis, Tihanyi).
HFC II.: Jandó – Vass (Telek, a szünetben), Molnár B., Kónya (Karácsonyi, 57.), Duray (Tatár, 17.), Barna, Szabó I., Bencze (Marton, a szünetben), Buzás, Török L., Kis D. (Daraki, a szünetben). Edző: Horváth Zoltán.
Balástya: Mészáros – Sári, Bitó, Szádeczky (Horváth Cs., 62.), Faragó (Fekete, 57.), Mágocsi (Szobácsi, 60.), Szántó, Tóth P., Vörös, Bagi (Tóth B., 77.), Tóth G. Játékos-edző: Szádeczky Zalán.
Gólszerzők: Bitó (24., 76., a másodikat 11-esből), Szántó (45.).
Jók: Jandó, ill. mindenki. 
Horváth Zoltán:Gratulálok a Balástya csapatának, a mai meccsen a játék minden elemében felülmúltak minket. Ami a legszomorúbb, hogy akaratban is. Van az úgy, hogy senkinek nem megy a játék, ilyenkor össze kellene nézni, összeszorítani a fogakat és kettőzött erővel küzdeni. Ezt sem láttam sajnos. Le kell vonni a konzekvenciákat, nem kell ragaszkodni semmihez, át kell adni a helyet másnak a csapat érdekében. Én ezt fogom tenni.
Szádeczky Zalán: Örülök, hogy megszereztük zsinórban a harmadik győzelmünket. Uraltuk a mérkőzést, nagy lendülettel kezdtünk, az egész mérkőzésen nagyon magabiztos játékot mutattunk. Nem szabad megelégednünk magunkkal, dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésre. Minden jót a HFC-nek! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában