Hihetetlen teljesítmény

2023.11.05. 06:15

A Mr. Olympia hat bajnoki övéből hármat is a Deli Team nyert meg

A bothúzók nem hivatalos világbajnokságának számító Mr. Olympián remekeltek a szegedi Deli Team versenyzői Orlandóban. Három bajnoki címet és két ezüstérmet szereztek bothúzásban, de felhúzásban is sikerült megcsípni egy második helyet.

Becsei Dávid

Aranyérmek és bajnoki övek társaságában. Parádés Mr. Olympiát zártak a Deli Team versenyzői.

Fotó: Deli team

– Hat bajnoki övet osztottak ki az idei Mr. Olympián bothúzásban, amiből hihetetlen módon hármat Magyarország visz haza! Egyszerűen nem találok szavakat a csapatom teljesítményére! Véró Alex nyerte meg az abszolút kategóriát a férfiaknál, Balogh Dóra a +70 kg-os súlycsoportot a nőknél, én pedig a -95 kg-os kategóriát. Csordás Cintia és Szőcs Petra pedig ezüstérmet nyert – számolt be meghatottan Deli Tamás a magyar idő szerint szombat késő éjszakai eseményekről közösségi oldalán.

A bothúzó-verseny mellett Deli Tamás a profi felhúzók nyílt kategóriájában is megmérettette magát. 300 kilogrammos teljesítménye a második helyre volt elég.

– Tehát a két nap mérlege három Mr. Olympia-öv és három ezüstérem! Még mindig felfoghatatlan számunkra! – zárul a bejegyzése. Célkitűzésüket messze túlszárnyalták, mivel előzetesen egy öv hazahozatalában bíztak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában