Helyi sport

2023.11.18. 06:00

Algyői sikerrel kezdődött a vármegyei labdarúgás hétvégéje

Magabiztosan nyert az Algyő Vásárhelyen, nem ért véget a meccs Csengelén.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Karnok Csaba

Magabiztos sikerrel kezdődött a vármegyei I. osztály 14. fordulója, az Algyő a Hódmezővásárhelyi FC II. vendégeként tudott nyerni, miután a vendégek az egész mérkőzést irányítva arattak győzelmet – a HFC II. egymás után a kilencedik mérkőzésén maradt pont nélkül.

A vármegyei II. osztály őszi zárófordulójának nyitómeccse viszont idő előtt ért véget, a csengelei pálya villanyvillágítása ugyanis meghibásodott, így 4–0-ás sándorfalvi vezetésnél, a 36. percben véget ért a találkozó. 

Vármegyei I. osztály, 14. forduló

Hódmezővásárhelyi FC II.–Algyő 0–4 (0-3)
Hódmezővásárhely, 50 néző. Vezette: Kiss Márkó – jól (Gera, Szabó R.).
HFC II.: Jandó – Bánfi (Vastag, a szünetben), Duray, Borbás, Karácsonyi (Marton, 63.), Buzás, Czékus (Török, a szünetben), Bencze, Telek, Kis D. (Tatár, 72.), Kónya (Kovács R., 72.). Edző: Vinnai István.
Algyő: Heckó – Rádi, Kiss R. (Pióker, 24.), Bozóki (Semjényi, 54.), Horváth A., Kardos (Daróczi, 66.), Deák (Kovács M., 57.), Csányi (Ilyés, 63.), Patai, Bogdán, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Patai (12.), Bozóki (37.), Selm (41.), Pióker (48.).
Jók: Duray, Bencze, ill. Bogdán, Kardos, Patai, Selyem.  
Vinnai István: A múlt heti sokkból felállva játszottunk, de az eredményt túlzónak találom. Szerencsés gólokkal az Algyő az első félidőben eldöntötte a meccs sorsát. 
Fülöp Tibor:Magabiztos győzelmet arattunk, dícséret illeti a srácokat, csapatszinten is jó teljesítményt nyújtottunk. 

A forduló további programja, ma, 13 óra: Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Ásotthalom, Makó–DB Futball Bordány SK, Tiszasziget–Balástya, Kiskundorozsma–Szentesi Kinizsi. 15.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–SZVSE-G-Falc Kft. 

Vármegyei II. osztály, 13. forduló

Csengele–Sándorfalva 0–4-es állásnál a 36. percben félbeszakadt

A forduló további programja: ma, 13 óra: Csongrád–UTC, Tömörkény–Zsombó, Apátfalva–Röszke, Mindszent–St. Mihály, Deszk–Mártély. Vasárnap, 13 óra: Csanytelek–Algyő II

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában