A korábbi igazgató lépett új pozícióba

2023.11.25. 13:10

Elnököt váltott a klub

Petrovics Kálmánt választották az MVM Szegedi Vízisport Egyesület új elnökének, az eddigi szakmai vezető, Sík Márton pedig az ügyvezető igazgatói pozícióba lépett előre.

Petrovics Kálmán immár elnökként irányíthatja a sikeres szegedi klubot.

Fotó: karnok csaba

Az MVM Szegedi Vízisport Egyesület pénteki tisztújító közgyűlésén Petrovics Kálmánt választotta meg elnöknek! A korábbi kiváló versenyző az elmúlt években a klub igazgatója volt. Az eddig szakmai vezetőként dolgozó Sík Márton lett a klub új igazgatója, az elnökség tagjai közé pedig bekerült támogatónk, az MVM képviseletében Bally Attila.

Petrovics Kálmán sprint és maratoni kajakos volt, aki az 1980-as évek közepén, végén versenyzett. A kajak-kenu sprint világbajnokságon K4 10 ezer méteren 1985-ben aranyat, 1987-ben ezüstöt, 1982-ben és 1986-ban pedig két bronzot szerzett.

Sík Márton két érmet nyert K4 500 m-en az ICF kajak-kenu sprint világbajnokságon: 2006-ban ezüstöt, 2007-ben bronzot, míg ötödik lett a 2008-as pekingi nyári olimpián K4 1000 méteren.

Petrovics az eddigi elnök, dr. Szentkereszty Ákos helyét vette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában