Szponzorációs együttműködést kötöttek

2023.11.10. 16:39

Fontos bejelentést tett a Pick Szeged a rangadó előtt

Kék szívünk mostantól együtt dobog – utal a szlogen arra, hogy az OTP Bank-Pick Szeged gyémántfokozatú támogatója lett a Mizo, amelynek logója felkerült a csapat mezére – jelentették be a Pick Arénában, ahol holnap rendezik 17 órától a magyar bajnoki rangadót a Telekom Veszprém ellen. Érződik a meccsláz, már több, mint 7300 jegy elkelt a mérkőzésre.

Becsei Dávid

Szponzorációs együttműködést kötött a Mizo és az OTP Bank-Pick Szeged. Kovács Tamás (balról jobbra), Harcsa Beáta, Kiss Bence és Bánhidi Bence.

Forrás: Sólya Eliza/pickhandball.hu

– Ősztől a szegedi férfi kézilabdacsapat gyémántfokozatú támogatója a Mizo. Cégünk húsz éve része a városnak, négy üzemünk közül a legnagyobb itt található. Ezerháromszáz munkavállalónk közül nagyjából hatszázan dolgoznak ebben az üzemben, az ő nagy részük is ennek a csapatnak szurkol – jegyezte meg a bejelentés kapcsán Harcsa Beáta, a Bonafarm Zrt. tejágazatának stratégiai és marketing vezetője a Mizo képviseletében. 

A klub és a cég megállapodását egy látványos fényfestéssel köszöntik a REÖK-palotánál, amelyet vasárnapig lehet megtekinteni. A sajtótájékoztatón részt vett Kovács Tamás, Szeged gazdasági alpolgármestere is, aki kiemelte, hogy a Pick Szeged a legértékesebb sportcsapata a városnak, ami a klubnál folyó kiemelkedő szakmai munkának és a szurkolóknak köszönhető.

A Pick Kézilabda Zrt. cégvezetője, Kiss Bence úgy fogalmazott, nagyon sokat jelent a klub számára a Mizo csatlakozása, hiszen rengeteg a közös kapcsolódási pont és értékrend közöttük. A megállapodásnak hála sportszakmailag is fejlődni szeretnének, de nagyon komoly aktivitást hoz el az együttműködés a hazai meccsnapokon is. 

– Felkészültünk a Veszprém elleni rangadóra, már abba is beleborzongok, hogy erről beszélek. Örülök, hogy rengetegen lesznek a lelátón, mert rengeteget számít nekünk a szurkolóink támogatása, nagy előnyt jelenthet, hogy hazai pályán lépünk pályára – nyilatkozta Bánhidi Bence, az OTP Bank-Pick Szeged csapatkapitánya.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában