Helyi sport

2023.11.28. 11:44

Két szegedi edző is megszerezte a legmagasabb képesítést

Az edzőképzés legmagasabb szintű diplomáját vehette át Makra Zsolt és Vágó Fanny.

Delmagyar.hu

Makra Zsolt (balra) is a legmagasabb szintre jutott.

Fotó: Micheller Szilvia

A Magyar Labdarúgó-Szövetség telki edzőközpontjában vehette át diplomáját az a 22 szakember, aki elvégezte a legmagasabb edzői képesítést. Pro licences edzői végzettséget szerzett két szegedi edző is, Makra Zsolt és Vágó Fanny is a legmagasabb szintre jutott.

Az ünnepélyes eseményen jelen volt az MLSZ elnöke, Csányi Sándor, Berzi Sándor alelnök és Barczi Róbert sportigazgató is.

Csányi Sándor köszöntőjében kiemelte: azt szeretné, ha pro licences edzőink úgy dolgoznának a jövőben, hogy munkájuk során a saját klubjaik érdekei mellett a magyar labdarúgás érdekeit is szem előtt tartják, és mindent megtesznek azért, hogy minél több labdarúgót neveljenek ki a válogatottak számára.

A pro licences diplomájukat hétfőn átvevő edzők:
Bozsik József, Csizmadia Csaba, Gera Zoltán, Györök Tamás, Hajnal Tamás, Halászi Kinga, Harmati Tamás, Horváth Péter, Juhász Péter, Kemenes Szabolcs, Makra Zsolt, Nagy Ádám, Pinezits Máté, Szalai Tamás, Székely Tibor Zoltán, Tímár Krisztián, Tóth Mihály Attila, Vágó Fanny, Vanczák Vilmos, Vas László, Vincze Richárd, Waltner Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában