A KÉSZ-ST. Mihály-Szeged idegenben lép pályára

2023.11.18. 06:30

Mikor, ha nem most?

A női labdarúgó Simple liga NB I. újabb fordulójában a KÉSZ-St. Mihály-Szeged az utolsó helyezett Budaörs otthonában lép pályára vasárnap 13 órától.

A szegediek (középen kék-feketében) Budaörsön játszanak.

Fotó: Gémes Sándor

Ez az a meccs, amelyet mindenképpen meg kell nyerni.

A női Simple liga labdarúgó NB I.-ben szereplő szegedi alakulat nagyon régen tapasztalta meg, milyen is a siker íze. Az immár Vajda Fandjo által irányított alakulat korábban egyszer győzött: szeptember 2-án Fehérvárról hozták el a három pontot Papp Szidóniáék. Azóta mindössze további két döntetlenre futotta a csapattól, hiszen pontot szerzett Diósgyőrben (1–1), illetve a Haladás ellen hazai pályán (2–2).

Az aktuális ellenfél, a Budaörs az eddigi tíz fordulóban mindössze egy ikszet ért el (a legutóbbi fordulóban 0–0 az Astra HFC-Üllő ellen idegenben), az előtte lévő kilenc mérkőzését elveszítette. Gólt is csak mindössze kettőt értek el a Pest vármegyei női labdarúgók. Az alapszakasz első felének záráskaént a KÉSZ-St. Mihály-Szeged mindenképpen a három pont reményében utazik el a vasárnapi mérkőzésre.

A női labdarúgó NB I.-ben ebben az idényben már csak egy forduló lesz ezen kívül, amelyben a Tisza-partiak jövő szombaton az Astra HFC-Üllő vendégei lesznek. Mindkét mérkőzés rendkívül fontos lesz a tavaszi folytatás előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában